tirsdag den 22. oktober 2013

Loven om Tiltrækning

De simpleste definitioner af loven om tiltrækning er:


  • Hvad du sender ud i universet, får du tilbage.
  • Du tiltrækker det, du giver din fokus og energi til – om det er ønsket eller uønsket.
  • Lige tiltrækker lige.
  • Alt er energi – og energi af én vibration tiltrækker energi med en lignende vibration.

Loven om tiltrækning virker altid, og hvad end du er klar over det eller ej, så er du lige nu i gang med at tiltrække specifikke hændelser, ting, mennesker og positive eller negative følelser. Så snart du virkelig forstår kraften bag dette – kan du i samme sekund gå i gang med at tiltrække de ting, du ønsker og undlade at tiltrække det, du ikke ønsker.

Helt basalt set fortæller loven om tiltrækning, at det bruger vores mentale energi på – det vil vi tiltrække. Med andre ord – hvad end du har din opmærksomhed på, så vil du tiltrække mere af det ind i dit liv. Loven tager ikke hensyn til, om det er det positive eller negative tanker, du fokuserer på – den virker ”bare” og tiltrækker mere af de vibrationer, du allerede udsender. Det gælder derfor om, at bruge denne lov i sin egen favør. Ligegyldigt om det er bevidst eller ubevidst, at du har din opmærksomhed på et emne, vil du tiltrække dette ind i dit liv.

Loven om tiltrækning er den mest kraftfulde lov i universet. Den er uhyre simpel, men det tager lidt øvelse at lære den fuldt ud at kende, og at bruge den til sin egen fordel og skabe alt det man ønsker. Men så snart du virkelig forstår det – så er der ingen vej tilbage – denne viden vil blive en del af dig for altid, og du kan fra det sekund styre dit liv i en positiv, kreativ, konstruktiv og ufattelig glædesfyldt retning.

For at gøre det med ”energier eller vibtationer” lidt mere håndgribeligt, så lad os tage et eksempel, du med garanti kender fra din hverdag, uden du måske har tænkt så meget over det.

En sur gammel dame går rundt nede i Netto. Hun er forbistret, negativ og vred på sine medmennesker, som hun synes altid er sure mod hende og aldrig behandler hende godt. Hun synes også at ungdommen er ulidelig, uhøflige og utålelig og uopdragen – de kunne alle trænge til at få en med stokken. Mens hun går rundt i Netto og skuler til sine medmennesker sender hun en masse negative vibrationer ud. Den stakkels kassedame får ligefrem kuldegysninger og bliver selv i helt dårligt humør bare af at se på hende. Du vil helst undgå hende – og hvis hun henvender sig til dig på sin sure facon og brokker sig over et eller andet, du har gjort galt i hendes øjne, så bliver du selv helt negativt stemt af hendes dårlige og negative vibrationer. Hun får simpelthen de dårlige og negative vibrationer op i dig også. Hun sender altså negative vibrationer/energier ud til sin omverden, og dette vender direkte tilbage til hende som en boomerang. Hun får jo i øvrigt også derved ret i at hendes medmennesker ikke er særlig behagelige og så kan den negative spiral fortsætte.


En anden gammel dame går også rundt og køber ind i Netto. Hun er glad og tilfreds og meget taknemmelig over hver en lille ting, hun har i sit liv. Hun elsker sine medmennesker og mener at det er en gave at få lov til at købe ind. Hun elsker unge mennesker og den ildhu og ungdommelig uvidenhed de stadig har. Hun smiler i sit hjerte og til sine medmennesker mens hun går rund i Netto. Når du ser hende, kan du næste ikke lade være med at smile selv. Kassedamen glæder sig ligefrem hver dag til at hun skal komme. Du bliver på en eller anden måde berørt om hjertet, og når hun siger noget på sine kærlige rolige facon til dig, så får hun det bedste op i dig. Du bliver i helt godt humør. Du får en ubeskrivelig lyst til selv at gøre noget godt for hende. Hendes positive energier eller vibrationer går direkte ind og fremkalder positive vibrationer i dig også. Hun fokuserer på det positive, sender positiver vibrationer ud til sine omgivelser, og det er så også det hun får mere tilbage fra samme omgivelser. Hun får jo i øvrigt der ved ret i, at hendes medmennesker er søde og behagelige. Altså forstærker hun også sin tro og den positive spiral.

Loven om energi fortæller altså, at du via de vibrationer du udsender, vil tiltrække vibrationer af samme slags. Udsender du derfor positive vibrationer, er det positive vibrationer, du vil tiltrække mere af. Udsender du derimod negative vibrationer, så er det negative vibrationer, du vil tiltrække mere af. Eller sagt med andre ord:

Hvad du sender ud i universet, får du igen.

Dette gælder på alle livets områder uden undtagelser. Det du fokuserer på og giver din energi til, vil du automatisk tiltrække mere af.

Ofte kommer vi til at tiltrække noget uhensigtsmæssigt uden at vide det. Hvis vi for eksempel er bekymrede for vores gæld og hele tiden tænker på gælden, og forventer, at der kommer en ny regning ind af døren hver dag, ja så er det rent faktisk bekymringer og mere gæld og regninger, vi tiltrækker.

Så hvis du har problemer, og du hele dagen går og fokuserer på problemerne, og det der får dig til at føle dig utilpas, så skaber du faktisk endnu flere problemer, og endnu mere af det, der får dig til at være utilpas og dårligt humør.

Det er jo ikke særligt hensigtsmæssigt – men den gode nyhed er, at når du ved dette – så kan du bruge denne viden, til i stedet af fokuserer på alt det, du ønsker dig, og derved tiltrække det i stedet. Hvis du tænker på det vi elsker og føler de positive følelser der er tilknyttet det, ja så tiltrækker vi simpelthen glade tanker og positive følelser.

Så hvis du vil slippe for noget uønsket i dit liv – så skal du simpelthen flytte din opmærksomhed fra det uønskede og hen til det du ønsker i stedet – dét, der får dig til at føle godt – og det vil være dét og disse positive følelser, du tiltrækker.

Det er interessant for mange mennesker tror det forholder sig omvendt. Når de har et problem, så fokuserer de på problemet i stedet.

Loven om tiltrækning er universel, fordi den altid virker og for alle – ligegyldigt hvor du bor, hvordan du ser ud, hvordan dit liv er, hvor i verden du befinder dig. Det er ligesom tyngdeloven.

Hvordan udnytter man så loven om tiltrækning, til at skaber du så alt hvad du drømmer om via loven om tiltrækning? Trinnene er uhyre simple:


  1. Find ud af meget præcist, hvad det er, du ønsker dig.
  2. Se det for dig som om det allerede er sket. 
  3. Føl hvor godt det føles at opnå det. 
  4. Forvent og tro på, at det sker. 
  5. Slå til når universet giver dig en mulighed eller inspiration. 
  6. Tag imod med taknemmelighed og glæde.

Det er vigtigt at vide helt præcist, hvad det er du ønsker dig, så du fokuserer på det rigtige. Og når du er klar over dette, skal du simpelthen bare se det for dig og føle dig rigtig godt tilpas imens. Det er vigtig at have blind tillid til at det sker. Agér som om det allerede ER sket, og føl taknemmeligheden over det. TRO på, at du kan udrette hvad som helst – du kan roligt forvente mirakler – for jeg lover dig, at de sker, når du først har lært at håndtere loven om tiltrækning.

Og så er dit job ellers bare at slå til – at handle, når der lige pludselig viser sig et tilbud til dig som lynet fra en klar himmel, eller når du pludselig får en guddommelig impuls.

Så ”simpelt” er det rent faktisk! MEN selvom opskriften er ekstrem simpel, betyder det som tidligere nævnt ikke, at det altid er nemt – ellers ville mange flere mennsker som tidlgere nævn gå rundt og have opfyldt alle deres drømme.

Hvorfor er det ikke så nemt at følge opskriften, når nu den er så simpel?
Jeg gik selv i et stykke tid i mit liv oplevet en stor frustration over, at jeg ikke kan få mig selv til at følge denne simple opskrift, når jeg nu VED, at den virker!! Indtil det en dag gik op for mig, at det ikke er nok at kende opskriften – det er kun første trin – det svære kommer, når man skal føre det ud i livet.

VIGTIG INDSIGT:

Det er absolut ikke altid nok at kende opskriften på, hvordan man får et godt liv – det er kun første trin – den virkelige udfordring ligger i at føre det ud i livet.

Eksempel 1.
For at give et andet eksempel, så kender langt de fleste overvægtige mennesker også ”opskriften” på at tabe sig. De fleste ved godt, at de skal lægge flødekagerne, chipsene og slikket på hylden, dyrke motion og spise flere grøntsager og magert kød. Men selvom de ved, hvordan det gøres, er det noget helt andet at føre det ud i livet. Opskriften er nem at lære – det tager kun en halv dag – men dét, der kræver noget, er at udføre det i praksis

Eksempel 2.
De fleste rygere ved også godt, hvordan de kan blive ikke-rygere (de skal bare lade være med at proppe cigaretterne i munden – så simpelt er det!) Men selvom denne ”opskrift” også er uhyre enkel, så er en helt anden sag at føre den ud i livet.

Eksempel 3.
De fleste forældre ved godt, hvordan man skal tale til børn på en god og imødekommende måde – men alligevel oplever de fleste, at det indimellem kan være en meget stor udfordring at efterkomme dette, når de selv er lidt pressede.

Ovenstående er alle eksempler på, hvordan det ikke er nok bare at kende ”formlen” på at skabe de gode resultater. Man kan kende formlen til hudløshed – men det er tit meget, meget sværere at føre ud i livet.

Det samme gælder lige præcis også, når man ønsker at leve efter loven om tiltrækning– metoden er utrolig simpel – og det kan man også se, hvis man ser filmen ”the secret”. Det der desværre ofte er problemet for mange af de mennesker, jeg støder på, er at føre det ud i livet. Det er derfor at denne bog er skrevet – for at hjælpe i denne proces, som ellers kan være rigtig svær at følge selv!

Det er min erfaring, at det ofte er punkt 1, 4 og 5, der kan volde problemer:

1) Hvad er det, jeg helt præcist ønsker mig. Vi er så vant til at følge med strømmen og gøre hvad der forventes af os, at det kan være svært at finde ind til, hvad det er helt specifikt, at vi ønsker os.
Vi kan måske nok mærke, at der er noget galt, at vi ikke er tilfredse med det vi har – men hvad er det så vi ønsker i stedet?
4) Troen på, at jeg får mine ønsker opfyldt. Dette punkt kan være svært for mange. Mange mennesker har nogle grundlæggende overbevisninger, der der forhindrer dem i at tro på, at deres vildeste drømme kan gå i opfyldelse. Ofte kan det være nogle dybtliggende selvbegrænsende overbevisninger, der har ligget der så længe, at vi ikke engang kan få øje på dem mere. Og hvis man dybest set tror på, at det gode ikke sker for en selv, ja så er det dét, man sender ud i universet, og det man får tilbage og bliver bekræftet i. Ja og så stopper den positive process med at tiltrække de ting man ønsker. Den store udfordring er ofte at lade al modstand forsvinde og så tror på, at alt hvad jeg ønsker vil komme til mig – simpelthen fordi jeg ønsker det..
5) At slå til eller handle, når man får et tilbud eller en fantasisk pludselig impuls til hvad løsningen er. Når muligheden pludselig viser sig, for det man har gået og ønsket sig, så er der mange mennesker der alligevel ikke tør slå til. Drømmejobbet er der måske, men så tør de alligevel ikke slå til.
Nogle har svært ved disse punkter, andre har ikke. Nogle har svært ved nogle af de andre seks trin. På aktuelle kursus for kvinder, vil vi arbejde med alle seks trin.


Loven om tiltrækning i din hverdag 

Send et ønske ud

Min kære boghandler, som jeg elsker at handle med, er en meget venlig mand, men da jeg bestilte ”tænk dig rig” bogen af Napoleon Hill hos ham, udtalte han, at der kun var én vej frem til at blive rig, og det var ved hårdt arbejde. Da jeg modsagde ham lidt, kom han pludselig frem til, at han jo – og så var der jo også ”held” – hårdt arbejde og held, sagde han. Da jeg spurgte ham, hvad han mente med held, sagde han at jo – nogle gange, var man bare så heldig, at et eller andet, man bare ønskede sig PLUDSELIG dukkede op ud fra det blå. Fx da han ønskede sig at åbne en boghandler i dette område, så var han en dag helt tilfældigt på apoteket og pølsehandleren, der fortalte ham, at butikken der på hjørnet da vist lige var sat til salg, og at der endnu ikke var nogen, der havde købt den. Min boghandler løb derfra hen og snakkede med den daværende indehaver, og inden aftenen havde han fundet sin drømme-butik og købt den!

Ovennævnte eksempel er et supereksempel på hvordan universets love fungerer og hvordan man skal handle. I dette tilfælde har han gjort:

Han plantede i stærkt ønske i universet – så det for sig og havde stærke positive følelser
troede på, at det kunne ske
OG da universet så bragte ham det han ønskede, slog han til med det samme.

Han fulgte – uden at vide det – lige præcis opskriften på hvordan man får det man ønsker, og det denne bog handler om. Det er i virkeligheden uhyre, uhyre simpel en opskrift, og du jeg garantere dig, at hvis du ikke har fulgt denne opskrift før, vil dit liv kunne tage drejninger, som du end ikke i dine vildeste fantasier troede var muligt. Alt hvad du ønsker dig af lykke, godt helbred, venskaber, parforhold, jobs, og rigdom i hele livets forstand, ligger lige for dine fødder.

På samme måde – har law of attraction også fungeret masser af gange i dit liv, uden at du måske har været klar over, at det har været dét, der var tilfældet, men jeg er sikker på, at du har masser af eksempler, hvis du tænker dig tilbage i tiden.


Hvordan fungerer loven om tiltrækning
I virkeligheden behøver du slet ikke at bekymre dig om hvordan loven om tiltrækning virker, for at kunne bruge den til fulde – præcis ligesom du ikke behøver at forstå til fulde hvordan elektricitet virker (det er der faktisk ingen der gør til fulde!!) – men alligevel kan man sagtens benytte det til at tænde sit lys og stege sin mad uden overhovedet at have noget som helst kendskab til videnskaben bag. Det samme gælder med tyngdeloven, den virker også om du kender til den eller ej. Det samme er også gældende for loven om tiltrækning. Den gælder ligegyldigt om du ved hvorfor eller ej. Derfor kan du også roligt springe videre til næste kapitel, hvis dette ikke interesserer dig.

”Du behøver ikke vide hvordan alt virker ned til mindste detalje for at kunne bruge det.”
Anthony Robbins

Samtidig skal du vide, at der i dag er flere forklaringsmuligheder til hvorfor loven om tiltrækning virker. Den kan både blive forklaret ud fra en kvantefysisk/metafysisk, en fysiologisk, en psykologisk, en spirituel indgangsvinkel – og formentlig meget mere. Det diskuteres i dag meget livligt, hvad der forklaringen, og nogle tror på det ene og nogen på det andet.

Den kvantefysiske og metafysiske indgangsvinkel

Kvantefysisk lov: Alt er energi/vibrationer
Metafysisk lov: vibrationer/energi af en slags tiltrækker energi/vibrationer af samme slags.


Deepak Chopra beskriver det således i ”De syv spirituelle love for succes”:
”En blomst, en regnbuge, et træ, et græsstrå, en menneskelig krop er, når de brydes ned til de grundlæggende bessanddele, energi og information. Hele universet er i sin grundlæggende natur en bevægelse af energi og information. Den eneste forskel mellem dig og et træ er informations- og energiindholdet i jeres respektive kroppe.
På det materielle plan er både du og træet lavet af de samme recirkulerende elementer: mest kulstof, brint, ilt, kvælstof samt andre elementer i meget små mængder. Du ville kunne købe disse elementer hos en materialist for meget få kroner. Derfor er forskellen mellem dig og træet ikke kunstoffet eller brinten eller ilten. i virkeligheden udveklser du og træet hele tiden kulstoffet og ilten med hinanden. Den virkelige forskel mellem jer ligger i energien og informationen. …
Din krop er ikke adskilt fra universets krop, for på kvanteniveauet findes der ingen veldefinerede grænser. Du er som en sprællen, en bølge, en svingning, en snoning, en strømhvivel, en lokaliseret forstyrrelse i det større kvantefelt. Det større kvantefelt – universet – er din forlængede krop…
Du kan bevidst ændre energi- og informationsindholdet i din egen kvantemekanisme krop og derfor påvirke energi- og informationsindholdet i din forlængede krop – dine omgivelser, din verden – og forårsage, at ting manifesterer sig i den”.

Den fysiologiske indgangsvinkel
Den fysiologiske indgangvinkel fortæller at det hele er en sag om hvad der sker i hjernen og kroppen. Vi får hele tiden milliarder af input fra vores omgivelser, og vi kan kun have ganske få af disse oppe i vores bevidsthed. Lige nu får du fx indput fra din krop om din position i rummet, om du sidder står eller ligger, om du fryser eller har det varmt, om der er sved på din overlæbe, om du har armbåndur på eller ikke, om dit pandehår hænger nede, om dine fødder sidder plane på gulvet, om der er en radio der spiller i baggrunden, eller en hund der gør langt væk. Hvad lysstyrke det er o.s.v. o.s.v. Du bliver simpelthen hele tiden bombarderet med uendelig mange forskellige indput, og du kan højst have din fokus på måske 7-9 stykker af gangen. 

Øvelse:
Lad lige nu øjnene glide rund i hele rummet og se hvor mange gule ting der er til stede.
Slap af
Lad derefter øjnene glide rundt i rummet og se hvor mange grønne ting, der er.
Slap af
Fortsæt herefter med røde, blå, grå, hvide, sorte ting.
Du vil opdage, at dét du har fokus på, også er det du ser.

Hvis du har fokus på at du gerne vil være gravid, ja så ser du lige pludselig en masse mennesker, der går rundt med barnevogn. Hvis du gerne vil være i et lykkeligt parforhold, så ser du pludselig en masse mennesker går rundt hånd i hånd. Hvis du gerne vil købe et godt havebord, ja så ser du lige pludselig en masse annoncer i avisen for haveborde o.s.v.

Hvis du derimod er bange for krig og ulykke og fokuserer på det, så hører du lige pludselig en masse om krig og ulykker.

Det kan derfor betale sig at fokusere på det man ønsker, og ikke det, man ikke ønsker!

Den psykologiske indgangsvinkel
Fra den psykologiske indgangsvinkel kan man blandt andet forklare loven om tiltrækning med, at det er ”underbevidstheden” der arbejder for en, når man sender et ønske ud i universet. At man simpelthen planter et mål, en vision i underbevidstheden, og at denne så på det ubevidste plan vil styre en hen mod det mål, man ønsker sig.  

Jung forklarede at vi alle har en kollektiv bevidshed (eller underbevisthed), som på en eller anden måde hænger sammen. Dybest set forklarede han, at det ikke var tilfældigt, hvis en hændelse, vi havde tænkt på eller ønsket, pludselig skete. Han beskrev det med begrebet synkronicitet. Hvis vi f.eks. tænker på en gammel skolekammerat, og dagen efter dukker hun tilfældigt op – så mente Jung ikke, at dette var tilfældigt. Tværtimod skyldtes det vores fælles ”tank”. Og han talte meget om begrebet ”synkronicitet”. Det er meget spændende læsning, og det kan bestemt anbefales at læse nogle af hans bøger eller beskrivelser af hans teorier, men det ville føre for vidt at begynde at uddybe dem her.

Den spirituelle indgangsvinkel
Helt tilbage til biblen, kan man finde citater, der kan forklare loven om tiltrækning, og at det er Gud, der står bag denne universelle lov. Det nye testamente siger direkte, at hvis du bare tror, så kan ALT lade sig gøre og intet er umuligt;

”Har I en tro som et sennepsfrø, kan I sige til dette bjerg: Flyt dig herfra og derhen! Og det vil flytte sig. Og intet vil være umuligt for jer.”
Mattæus-evangeliet 17, 20

Det er helt tilbage derfra at man har begrebet at ”tro flytter bjerge”.

En anden indgangsvinkel er, at det er din skytsengel eller lignende, ligesom der kan findes utallige andre bud fra den alternative eller esoteriske verden.

Samlet set
Der som nævnt rigtig mange forskelige indgangsvinkler til hvordan Loven om tiltrækning virker -kvantefysiske, metafysiske, fysiologiske, psykologiske spirituelle forklaringer, og der er skrevet en masse litteratur inden for hvert af emnerne. Jeg tror fra bunden af mit hjerte, af ingen af disse folk har den fulde forklaring på hvorfor og hvordan det foregår. Dybest set er det min største overbevisning, at disse forklaringer i virkeligheden ikke ligger så langt væk fra hinanden og måske alle indeholder elementer af sandheden. Måske bliver vi meget klogere om 50 år – ligesom vi er på så mange andre områder – og vores børnebørn vil sige – ”tænk vidste de ikke engang at…”

Det er i mine øjne i virkeligheden ikke så væsentligt hvilken af de forskellige forklaringer, der er den rigtige! Det jeg til gengæld gang på gang får bevist – i mit eget og i masser af andre menneskers liv, er, at det virker!! Og det virker endda ekstremt kraftfuldt og når man først forstå dette – så har jeg set mennesker liv blive ændret i højeste grad!

Du behøver endda ikke at tro på loven om tiltrækning specifikt – du behøver bare tro på ”dit eget held”, så virker det. Jeg har fx en veninde, som vil tilskrive sig, at hun ikke er det mindste ”alternativ” i sin tankegang, og ikke desto mindre er hun fx mestrenes mester i at tiltrække sig parkeringspladser HVER gang hun har brug for det. Hun tænker bare på, at den vil være der, er overbevist om, at den vil være der, ser der for sig, ved hvor skønt og sjovt det føles, når parkeringspladsen ENDNU engang dukker op – og vupti – gæt hvad der sker – der kommer en parkeringsplads til hende hver gang.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar