tirsdag den 22. oktober 2013

12 Måder til at øge De Gode Vibrationer i Dit Hjem

Her følger en oversigt over 12 måder hvorpå du kan øge de gode vibrationer i dit hjem.

Vi renser vores hjem for at byde de gode, høje vibrationer (stemninger) ind i vores hjem og fjerne eventuelle negative vibrationer. Ved at rense dit hjem og hæve vibrationen er det således ikke længere kun vores kroppe som er total tilpasset vores drømme, men også vores hjem.

Et hjem fyldt med gode vibrationer bibringer bedre samtale, meditation, madlavning, arbejde, kreativitet og så videre. Ved at være omgivet af god energi letter vi belastningen på vores sind. Der vil være færre diskussioner, misforståelser og sorg. Det sted, du tilbringer det meste af din tid bør også være en plads, hvor du ønsker at bruge tid og skabe smukke ting.

Føl energien, elsk din plads og synk ned i lyksaglighed!

1. Spørg dig selv: "har jeg virkelig brug for det her?"
En gang hver anden-tredje måned er det en god idé at gå gennem dit hjem og tænke over hvilke ting der virkelig er nødvendige. Find ud af, hvilken af ​​dem du kan donere væk, smide ud eller give til en ven.

Som mennesker har vi en tendens til at samle alt for mange ting, som vi aldrig nogensinde får brug for.
At holde på alle de ting i vores hjem er medvirkende til at skabe en følelse af rod og trængsel. Det kan være super terapeutisk at slippe af med de ting, der ikke længere tjener os. Giv slip, så  energien kan blive forløst... De ting vi holder på siger meget om os og du kan finde en dyb indsigt om dig selv i løbet af denne proces.

Ekstra tip: du kan opleve at det er lettere at gøre dette i løbet af en nymåne, hvor vores kroppe og sind i forvejen er i en tilstand af at frigive og derfor er i stand til lettere at give slip.

2. Kom af med rodet.

Et rent rum, er et klart sind! Sæt de små ting væk og hold orden. For at gøre dette kan de fleste af dine ting i dit hjem have en udpeget plads. Tænk over det. Hvis du ønsker at rense dit hjem, men der ikke er nogen specifik plads til de forskellige ting der vandrer omkring, ender de ofte bare med at blive stablet op og flyttet rundt på.

Mindre rod betyder mere overskud! Vi ønsker ikke at stresse sindet mere end højst nødvendigt. Undgå det ved at skab en følelse af ro i dit hjem.

Ekstra tip: Gå ud med skraldespanden, ofte! Det holder luften ren og frisk! Hvis du nogensinde finder dig med en følelse af at være overvældet og stagneret, så tag papirkurven eller skraldespanden ud og se hvor hurtigt det kan bringe lindring.

3. Himalaya Salt Lamper
Himalaya lamper giver et blødt og behageligt lys, der gør at du føler dig godt tilpas bare ved at kigge på det. Den lyserøde / orange farver påvirker os både fysisk og følelsesmæssigt. Det giver en følelse af tryghed og sikkerhed.


Salt lamper afgiver også negative ioner. Negative ioner klamrer sig til positive ioner partikler og forhindrer dem således i at stresse vores system. Det er en enkel måde til energetisk at rense luften!

4. Synge og danse
Det at bevæge din krop med rytme af dine følelser er healing til sindet og sjælen. Og at synge som om ingen kan høre dig, med ild og glæde, kan være en fantastisk måde at give slip på. Med din sang, dine hyl eller skrig og fri bevægelse fylder du hvert et værelse med din opløftende, animerende energi.

5. Bivokslys
At brænde bivoks lys er en anden god måde at producere de dejlige negative ioner. Bivoks afgiver en beroligende dyb gul glød. Det er afstressende og sætter os i en behagelig stemning. Samtidig produceres de negative ioner der renser luften.

Plus, bivoks dufter fantastisk. Det har en absolut indbydende aroma, den subtile sødme af honning.

6. Meditation
At have en ren energi i dit hjem hjælper på din meditation. Og meditation hjælper på energien i dit hjem! Så det er en win-win situation. Der er utallige fordele ved at meditere og dette indre arbejde siver ind i rummet omkring os.

7. Æteriske olier
Æteriske olier er en af ​​de bedste måder at skabe gode vibrationer på, med frisk duft og god energi.
Enhver æterisk olie har sine egne kvaliteter og karakteristika og du kan vælge i mellem dem baseret på dit humør. Apelsin, citron og grapefrugt er meget opløftende og udrensende. Lavendel er være beroligende og god til afstresning og afslapning. Du kan f.eks. bruge en æterisk olie brænder til at diffundere aromaerne.

8. Brænd salvie som røgelse
Brændende stokke af salvie, eller enhver anden rensende urt, ligesom lavendel, eller moskus græs virker rensende på energien i hjemmet. Brændende salvie rydder eventuelle uønskede energier ud i rummet og skaber gode vibrationer, god energi i stedet. Efter en diskussion eller et skænderi er det en god idé at brænde salvie for at flytte denne energi ud og komme videre. Gå igennem hvert rum med den brændende stok eller evt. en røgelseslampe og bær intentionen om renselse og positivitet i hjertet.

9. Planter og blomster
At holde levende planter i hjemmet er medvirkende til at gøre det til et livligere sted! Jo mere liv vi bringer ind i vores hjem, jo sjovere er det og jo mere indbydende er det for vores gæster.
Vær sikker på at fjerne de døde planter der er visnet og som blot samler støv. Desuden er planter skaber planter ren ilt som naturligvis også er rensende på energien.

10. Krystaller
Med en bred vifte af smukke og ladede krystaller i dit hjem optimerer du virkelig de gode energier. Du kan lade dine krystaller og derved forbedre deres helbredende egenskaber ved at placere dem i sollys, måneskin eller i nærheden af ​​et tændt bivoks stearinlys. De er dragende for øjet og helbredende på hver deres måde. Bare se på hvor smukke krystaller er! Noget med en sådan naturlig skønhed og indviklet design er sikker på at bringe god energi ind i hjemmet.

11. Luft ud - Åben vinduer og døre!
Tillad frisk luft at fylde dit hjem i mindst fem minutter hver dag! Lad vinden naturligt udveksle luften i rummet. Selv i vintermånederne bør det gøres!

12. Lyt til vediske mantraer
Vibrationerne af disse gamle vediske lyde vil øge energien i dit hjem og hjerte. Lad disse lyde fylde dit hjem med deres energi af lyksalighed og tillad dig selv at synke ned i det. Du kan finde mange forskellige mantraer på f.eks. YouTube eller Spotify. Du behøver ikke at kende ordene eller forstå deres betydninger, vibrationerne gør arbejdet på egen hånd.

Elsk dit hjem - et hjem med gode vibrationer er med til at facilitere en dybere forbindelse til vores indre kilde. Det bringer os tættere på at frigøre potentialet vi alle har og lader vore hjerter bevæge sig frit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar